مشاوره حقوقی رایگان - ندادن حقوق

من برای یه ماشین سنگین کار کردم و 3 میلیون ازش طلب دارم که نداده و جواب هم دیگه نمیده.من پایه یک دارم و هوشمند.حتی بارنامه هاش هم ثبته. کجا باید برم شکایت کنم؟ راهنمایی بفرمایید.با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کنید و سپس اگر پاسخی نداد دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف تقدیم کنید