مشاوره حقوقی رایگان - توهین به معلم

با سلام و عرض ادب

اینجانب معلم مدارس غیر انتفاعی ، در یکی از مدارس ، دانش آموزان کلاس پایه نهم به بنده فوش ، توهین و بی احترامی شده که به مدیر محترم گزارش کتبی داده بودم ولی تاثیر گذار نبوده ، چه طور میشه با مدرسه فوق ، همکاری نکنم ؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سلام دوست عزیز.در خصوص این موضوع چون این دانش آموزان به سن قانونی نرسیدند نه اینکه قابلیت پیگیری نداشته باشه ولی اون برخوردی که شما مدنظر دارید صورت نمیگیره و برفرض تعقیب کیفری از جانب دستگاه قضایی و رعایت حقوق قانونی شما لذا اثبات این موضوع احتیاج به شهادت دونفر مرد یا چهار زن ویا یک مرد و دوزن بالغ و عادل داره که شما از معرفی شاهد حتما مشکل دارید چون در کلاس درس بجز دانش آموزان کسی نبوده بنابراین از مدرسه پیگیری بشه بهتر خواهد بود