مشاوره حقوقی رایگان - عقد صلح عمری

با سلام
یک خونه مسکونی که 4 دانگ به نام مادرم و 2 دانگ به نام برادرم بوده و سند قطعی ندارد و بصورت قولنامه ای خریداری شده است. چون سند نداره مادرم نمی تونه به صورت رسمی 4 دانگ خونه رو به من که پسرشم صلح کنه.
سوال من اینه: اگه ما بصورت غیر رسمی و با امضای شهود عقد غیر رسمی بین خودمون تهیه کنیم با درج مبلغ مال الصلح، ایا بعد از فوت وراث میتوانند ادعایی در این قرارداد داشته و آیا در دادگاه در صورت مراجعه مشکلی پیش خواهد امد یا نه؟ و آیا برادرم میتوانند ادعای حق شفعه داشته باشند.
در ضمن قصد تهیه سند قطعی نداریم.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تحت شرائطی می تونید این کار را انجام بدهید ، بهتر است حضوراً در دفتر وکیل حاضر تا قرارداد تنظیم گردد