مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در ازدواج

بنده از سال 90 با خانمی آشنا و ازدواج کردم و تا کنون سه فرزند سقط کرده و پولی که به حساب وی برای تهیه وام گذاشته بودم چون خودم کارمندم و ضامن شدم و به راههای مختلف 250 میلیون تمام داراییم را به حساب خود برده و یک ماه است متوجه چت های وی تا صبح‌ هنگام شده و پس از آن دو بار فرار کرده و با اتهام های کذب مثل ضرب و جرح و اعتیاد و غیره شاکی نیز شده است. به وی گفته ام حالا که فریب داده و من را دوست نداشته و ندارد میتواند با توافق جدا شود ولی ظاهرا طمع وی بیش از این حرفاس و به تازگی با پیدا کردن یک کپی قدیمی از شناسنامه وی متوجه شده ام که شناسنامه و کارت ملی و سند ازدواجمان را دست برده و سن خود را کم کرده. با این اوصاف بنده چگونه میتوانم به وی از لحاظ قانونی فشار بیاورم؟ مدارک غیر قابل انکار میباشند.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بامدرک وسندی که اشاره کردیدمی توانیدباعنوان تدلیس درازدواج،جعل سندواستفاده ازسندمجعول شکایت کنید.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

مسائل و مشکلات خانوادگی بهتر است از طریق گفتگو حل وفصل شوند.میتوانید شکایت کیفری تحت عنوان جعل و استفاده از مجعول بنمایید

پرسشگر :

با تشکر نهایت این شکایایات چه چیزی عاید من میکند؟ آیا پولهایی که برده قابل استرداد است و آیا نصف اموال و مهر 400 سکه که اکنون به دنبال آن است به قوت خود باقی میماند؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مأیوس نباشیدبه نظرمی رسد که می توانیدحق خودرابگیریدولی توصیه می شودحضوری باوکیلی مشورت فرمایید.موفق باشید