مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری 400 گرم تریاک در منزل

با سلام و احترام در منزل یکی از نزدیکان بنده پس از ورود مامورین با حکم حدود 400 گرم تریاک در منزل کشف کردن و طرف الان در اگاهی تحت نظر میباشد و با توجه به اینکه طرف برای بار اول دستگیر شده و سابقه قبلی نداره... ممنون میشم لطف کنید بگید مجازاتش چی هستش؟
با تشکر.

پاسخ ها :

مجازات نگهداری تریاک نگهداری تریاک نگهداری مواد مخدر مواد مخدر