مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار برای تعویض پلاک

با سلام خسته نباشید،
بنده 6 ماه پیش اقدام به فروش خودرویی کردم با قولنامه دستی کل ثمن معامله را دریافت کردم. وکالت تعویض پلاک 1 ماهه به خریدار دادم اما خریدار با بهانه های مختلف 6 ماه است که اقدام به تعویض پلاک نکرده. و کلی پیامک جریمه برای بنده آمده.
جالب اینجاست که چند روز پیش بنده بهش زنگ زدم گفتم اگه نیای تعویص پلاک کنی شکابت و الزام به تنظیم و فک پلاک میکنم ولی شکایت نکردم. حالا جالب اینجاست امروز برای من دادخواست فرستاده و اون شکایت کرده و الزام به تنظیم خودرو کرده و نوشته من ممانعت کردم از تنظیم وکالت وقتی رفتم دفتر قضایی گفت چون اون اول شکایت کرده من دیگه نمیتونم شکایت کنم و توی شکایتم نوشته مبلغ 21 میلیون هزینه های دادرسی و درخواست خسارت از بنده کرده...واقعا گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم و توی دادخواست نوشته که بنده از ایشان طلب پول اضافی کردم 20 میلیون درخواست کردم به دروغ اگه امکانش هست راهنمایی کنید دوست ندارم محکوم بشم و حتی 1 میلیون هزینه های دادرسی اونو من بدم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در جلسه حاضر شده از خود دفاع کنید و با ارائه برگه وکالتنامه یک ماهه اعلام کنید قصور و کوتاهی از سوی ایشان بوده است با ارائه برگه ها و پیامک های جریمه اعلام کنید بارها به ایشان مراجعه کردیداماایشان برای فک پلاک شان اقدامی نکرده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید مستندات شما و مخاطب شما را دید و برزسی کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر گرامی تعویض پلاک همانطور که مستحضر هستید به دو روش انجام می‌شود یکی آینده هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم زمانی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد. شما می‌بایست با وکلا صلاح و مشورت کنید و افراد عیر وکیل صلاحیت مشاوره دادن را ندارند . شکایت نیست دادخواست است و کار شما راحت کرده است شما در جلسه رسیدگی حاضر شوید و بگویید که حاضر هستید برای انتقال سند و این مورد هم در صورتجلسه ذکر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.