مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اعتیاد

همسایه ما تواظهاراتش کتبی بنده را معتاد خطاب کرده وبه دادسرا ارائه داده
چطور میتوانم ازش شکایت کنم؟
باچه مدارکی؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه به شما گفته است معتاد به نظر می‌رسد صرفا توهین ساده باشد و ارزش پیگیری هم ندارد چرا که مجازات توهین ماده مطابق قانون مجازات اسلامی جزای نقدی ناچیز است که طرفی که محکوم شده به صندوق دادگستری واریز می‌کند و چیزی به شما نمیدهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر محکوم نشده اید می توانید به اتهام تهمت وافترا از نامبرده شکایت نمایید . استناد به اظهارات وی در آن پرونده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد ندارید می توانید تهمت و افترا شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قرار منع تعقیب شما صادر شود شما میتوانید شکوائیه افترا را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بعید است نتیجه ای حاصل شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید