مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه به شاکی

سلام
در پرونده تصادف که منجر به پرداخت بیمه گر به مصدوم شده .. بنده تمام و کمال اقدامات لازم از گزارشات اولیه کلانتری و پزشک قانونی و ... تماما به دادگاه ارایه دادم. البته در شهرستان دیگر..
بزرگوار فی الحال به اجرای احکام دادگاه اومدم و حتی تمبر باطل کردم و کپی مدارکمو با دستور قاضی به بیمه ... شهرستان جهت اخذ خسارت بردم..
جالب که بیمه گر پس از اخذ مدارک. از بنده گزارش روز اول حادثه در6ماه قبل رو کرده که بنده این مدارکو به دادگاه اعلام کردم. و گفتن که مدارک بیمارستان رو ببرم .. مدت 45روز دیگر طول میکشه که پرونده یی که دادگاه دستور داده رو بررسی کنن و خسارت بدن..
در علم حقوق بیسوادم و راهنماییم بفرمایید که چه کنم و بیمه گری که وظیفه پرداخت دیه رو داره باز بهانه و زمان میخره.. اونم تو این مملکت که حرف از عدل و مسلمانیس.
میگن که اون وره آب که کافرن و نجسن.. این کش مکشها نیست و حقی ضایع نمیشه..
والا من که دهاتیم .. نمیدونم الم یزیدو باور کنم یا آل زیادو ..

پاسخ ها :

یک وکیل

باید تابع تشریفات قانونی باشید