مشاوره حقوقی رایگان - شرایط سلب حضانت فرزند

سلام من و همسرم در حال طلاق هستیم بعد 7 سال زندگی مشترک تو این 7 سال همسر بنده از من درخواست سکس گروهی می‌کرد و من دوبار اقدام به خودکشی کردم حالا به دلیل خودکشی درخواست سلب حضانت داده آیا می تونه سلب حضانت کنه منو بچه فقط 2 سال داره و دختر هست در ضمن من نامه ی سلامت از پزشکی قانونی دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حضانت فرزند شما تا هفت سالگی با مادر است و پس از ان اگر عدم حسن اخلاق و رفتار متعارف پدر (تقاصای سکس گروهی)را نزد مقام قضایی برای علت خودکشی مادر مطرح کنید ، قطعا در تصمیم قاضی تاثیر گذار خواهد بود