مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

با سلام. مستاجر بنده مدت یکماه است که قراردادش تموم شده و علاوه بر اینکه چندماهه کرایه نداده. ملک رو هم تخلیه نمیکنه. مبلغ رهن هم بسیار کمه و ایشون قصدشون اینه که با اینکاراش تمام پول پیشش رو با ندادن اجاره سربه سر کنه. و پولی دست ما نداشته باشه.
ما ازش شکایت کردیم و متاسفانه به خاطر وعده دروغ ایشون مبنی بر تخلیه ملک..... حکم تخلیه فوری نگرفتیم و زمانش هم گذشت .
قاضی هم گفته تا 40 روز طول میکشه تا حکم ابلاغ بشه و روند کار طولانیه.
به نظرتون ما چیکار کنیم . چون پولی از ایشون دست ما نمیمونه.
آیا امکان داره با تهدید و.... مجبور به تخلیش کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید تابع قانون باشید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
با تهدید خیر . شما میتوانید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای دستور تخلیه نمایید و زمان زیادی نمیبرد و حدودا 20 روزه دستور میدهند و تقاضای مطالبه اجرت امثل هم بکنید و دادگاه اورا ملزم به پرداخت میکند .