مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق جهت عدم پرداخت شارژ تبليغات

با سلام
مغازه ای در يكی از فودكورت های شهر راه اندازی كردم.
در جلسه ای كه بنده حضور نداشتم ولی اكثريت حضور داشتن تصميم بر پرداخت مبلغ ١ميليون تومن بابت تبليغات شده ولی بنده مايل به پرداخت نبوده و كسبه ی ديگر شكايتی را پيش مديريت پاساژ بردن، كه مديريت تهديد به قطع برق نموده اند.
آيا مديريت اجازه ی قطع برق در چنين شرايطی را دارد؟؟
در ضمن شارژ مغازه جدا بوده و اول هر ماه پرداخت شده و اين يك مبلغ اضافی می باشد.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر واین موضوع جنبه کیفری دارد.یاالله

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، ابتدا پیشنهاد می شود که اگر در خصوص ساختمان قراردادی بین مالکین وجود دارد به آن قرارداد مراجعه شود ، ولیکن از ماده 10 قانون تملک آپارتمانها چنین بر می آید هزینه های شارژ ساختمان ناظر بر هزینه های نگهداری از اصل بنا ، تاسیسات و امکان استفاده متعارف از آن باشد که در اثر عدم پرداخت هزینه های مذکور به اصل ساختمان، تاسیسات ، نظافت ، امنیت و... خلل وارد آید. حال اگر عده ای از مالکین قصد دارند به تبلیغ کسب خود دست بزنند،امری شخصی محسوب گردیده و به نظر می رسد در این مسئله هزینه تبلیغات از شارژ ساختمان مجزا باشد، مگر طبق قرارداد (بویژه قرارداد پیش فروش ساختمان) اختیارات خاصی را به مدیریت مجموعه داده باشند، که مطمئناً مجوز قطع خودسرانه برق واحد شما نیست.