مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی زدن به ملکی که سند از سال 1356 داره

سلام وقت بخیر دالان باغ من دارای سند است حالا با تغییر همسایه روبرو دهدار دستور داده که این دالان باغ باید درش برداری یا که 14 متر عقب بروی ایا این می شود یعنی طرح هادی به ملک سند دار قرار بدهند گفتند سند قدیم قبول ندارند. همسایه روبرو قبلا سال 1393 از ما شکایت کرد که این دالان باغ کوچه بوده که دادگاه قبول نکرد و رای به ما داد الان اونها فشار به دهدار اوردند تا این اتفاق بیفته و ماشین اشون را اونجا قرار بدهند حالا ما چطور می توانیم با این موضوع مبارزه کنیم این ملک در روستا ... از توابع شهر تفت استان یزد است

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام در هرصورت باید خسارت شما را جبران کنند