مشاوره حقوقی رایگان - ریموت پارکینگ

ساختمان ما دارای 7 واحد است. پارکینگ در زیر زمین واقع شده که دارای درب مجزا است و درب اصلی ساختمان کاملا مجزاست و به حیاط جهت عبور و مرور ساکنین تعبیه شده.
3 واحد فاقد پارکینگ و انباری هستند و 4 واحد دارای پارکینگ اختصاصی می باشند. با توجه به اینکه در سند تفکیکی قسمتی از پارکینگ جزو مشاعات مشخص شده ولی محل عبور کسی جز افراد پارکینگ دار نیست آیا 3واحد فاقد پارکینگ حق داشتن ریموت را دارند؟ سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرجزمشاعات درسند سایرین قید شده حق داشتن ریموت وعبورومروردارند اما باید توجه داشت اگرآن مکان صرفاً میتواند جای پارک سه ماشین باشد وفضایی دربسته است که راه به جای دیگری نیزنداردوعقلا استفاده دیگری هم نمیتوان ازان مکان کرد و استفاده دیگری نمی تواند داشته باشد دادخواست شما می تواند تحت این عنوان که شما نفع و فایده عقلایی در برنده شدن در پرونده نداری رد شود