مشاوره حقوقی رایگان - ترنس

سلام پسری 19 ساله دارم که تمایل شدید به دختر بودن داره، حدود یک ساله که تحت نظر روانپزشک هست و بدلیل مشکلات روحی داروهای ضدافسردگی و آرام بخش مصرف میکنه، به شدت تمایلات دخترانه داره و دلش میخواد تغییر جنسیت بده حتی چند بار اقدام به خودکشی کرده، میخواستم بدونم مجوز دادگاه گرفتن برای تغییر جنسیت معمولا چه مدت طول میکشه؟ و اینکه چند جلسه روان درمانی لازمه تا مجوز داده بشه؟ ضمنا ظاهر و جسم کاملا پسرانه داره ولی از پسر بودن خودش به شدت ناراضیه، پزشکی قانونی بر چه اساسی ترنس بودن رو تایید میکنه؟ ممنون

پاسخ ها :

مدت دریافت مجوز تغییر جنسیت مجوز تغییر جنسیت تغییر جنسیت معاینه پزشکی قانونی برای تغییر جنسیت ترنس پزشکی قانونی