مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مجوز حمل سلاح سرد

سلام وقت بخیر خانم20ساله هستم و دانشجو و از یک اقایی بدلیل ایجاد مزاحمت شکایت کردم و ایشون همیشه تهدیدم میکنه چطور میتونم مجوز شوکر یا اسپری دریافت کنم ؟ممنون میشم پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مجوز وسایل فوق فقط به اشخاص دارای مشاغل خاص و مورد تایید نهادهای مربوط داده می شود . شما می توانید شکایت خود را در دادسرای محل ادامه دهید . به نظر می رسد به مورد شما شوکر یا اسپری تعلق نمی گیرد .