مشاوره حقوقی رایگان - سلام درباره مغازه ای که پایین خونم هست میخام بپرسم

یه مغازه پایین خونه هست که چند ساله خالی وهیچ کس سراغی ازش نمی‌گرفت ومن به خاطر امنیت زن و بچم یه مقدار وسیله ریختم داخلش و تمیزش کردم که کسی نیاد و بره پیگیر صاحب مغازه شدم کسی رو پیدا نکردم حالا بعد یک سال و نیم با همسایه بحثم شده اینم آشنا داشته زنگ زده شهرداری الان شهرداری آمده بدون هیچ مدرکی میگه ملک منه در مغازه رو جوش کرده رفته
ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر متعلق به شما است می توانید طرح دعوی کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شما سمت قانونی در مغازه ندارید. صاحب حق هر زمان آمد می تواند به شهرداری مراجعه و تقاضای فک پلمپ نماید .