مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام میخواستم بپرسم اگرمن مالکیت خط خودمو به شخص دیگری انتقال بدم آیا بازهم همسرم میتونه با درخواست از دادگاه پرینت خط منو بگیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورتی که دادگاه لازم بدونه می تواند دستور پرینت شش ماه گذشته را بدهد.
فقط اگر انتقال دهد ممکن است بعد از استعلام مشخص شود که مالک شخص دیگری است از دستور پرینت امتناع کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص قاضی رسیدگی کننده به موضوع و اهمیت آن، ملاک است.