مشاوره حقوقی رایگان - آیا ترک فعل منجر به حادثه قصور پزشکی شامل دیه میشود

من 8ماه پیش برای کلونوسکوپی به مطب دکتری رفتم که برام کلونوسکوپی کنه گول تبلیغات دروغین دستگاه شستشوی روده بدون آمادگی قبلی وپودر خودشون مراجعه کردم ایشان گزارش جعلی تصاویر غیر بهم دادند که بعد در تصویر برداری مشخص شد تنگی وجود داره و ایشان بعد که مراجعه کردم پذیرفتند اون روز انجام نداده رایگان بیا انجام بدم که کارم به اورژانسی بیمارستان رسید و بستری شدم اونجام پزشکان و جراحان تایید کردند تنگی وجود داره و شکایت قصور پزشکی ثیت شده درصورتیکه ایشان تقصیر عمدی بی مبالاتی و تبلیغات دروغین انجام دادند حالا رنگ میزنه بیا کنار بیام بعد منشیش بلاک می‌کنه خواستم ببینم آیا ایشان محکوم به ضرر زیان دیر کرد در درمان و هزینه های من میشن

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
شما میتوانید با در دست داشتن مستندات شکواییه تنظیم و به دادسرای ویژه پزشکی از طریق دفاتر قضایی ارسال کنید بعد از تشکیل کمیسیون پزشکی میزان تقصیر ایشان مشخص می شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تعیین میزان تقصیر پزشک با نظر کمیسیون پزشکی قانونی می باشد . قاضی رسیدگی کننده بر اساس آن حکم به پرداخت دیه صادر خواهد نمود . به هرحال تشخیص با قاضی رسیدگی کننده است.