مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی همه مدارک موتور

سلام خسته نباشید
برادرم با موتور سیکلت بنده تصادف کرده و موتور پارکینگه
متاسفانه مدارک موتور( برگه سبز،سند کمپانی) و قولنامه ای که از فروشنده گرفتم گم شده.
برای دریافت رونوشت قولنامه میرم پیشه بنگاهی که ازش خرید کردم و جوابش اینه: شما 5 سال پیش پیشه من خرید کردی و هر چی نگاه میکنم چیزی از قولمانه شما نمیبینم
لطفا راهنمایی کنید که من دقیق باید چه کاری انجام بدم
برای ثابت کردن این موضوع که موتور ماله بندس و چه کارایی برای المثنی مدارک انجام بدم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بااستنادبه رسیدپرداخت پنج سال پیش وپرینت حساب بانکی وباشهوداول دادخواست اثبات مالکیت بده بعدازصدوررای که زمانی است دادخواست تعویض پلاک بده