مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن حساب بانکی

سلام من یک ماه پیش اینترنت بانک یک حسابم رو در اختیار یک سایت شرط بندی قرار دادم و یه تومن بهم دادن، بعد از مدتی 13 میلیون تومان پول سایت رو انتقال دادم به یک حساب دیگه و رمز اینترنت بانکم رو عوض کردم که نتونن دیگه باهاش کار کنن . سپس حسابم رو غیرفعال کردم تا اینکه امروز بعد از یک هفته تمام حسابای بانکیم مسدود شدن و پیامک مسدودیت از طرف مرجع قضایی برام اومده ، حالا چنتا سوال داشتم.
اولا اینکه بعد از مراجعه به پلیس فتا چون بار اولم هست چه تصمیمی می گیرن و دوما ممکنه بعنوان جریمه کل مبلغ رد و بدل شده روکه ممکنه چهارصد میلیون هم بشه از من بگیرن؟
بعد هم اینکه من تو بیمارستان کار می کنم ممکنه حبس و سو سابقه برای من بزنن؟
مراحل پیگیری رو خودم میدونم و خیلی ممنون میشم کامل پاسخ بدید‌.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با وجود اینکه بار اولتان هم باشد یک جزای نقدی بعلاوه تعهد نامه از شما اخذ می گردد لیکن با توجه به اینکه نسبت به موضوع آگاهی کامل داشته اید واجد مسئولیت کیفری می باشید