مشاوره حقوقی رایگان - تصادف راننده بدون گواهینامه

سلام. تصادف شده با موتور یه فوتی داشت صحنه تصادف بهم خورد الان کارشناس اومد به هیچ وجه قبول نمیکنن که موتور همون موتور تصادف شده هست الان با رای قاضی نامه زدن بیمه دانا تهران که چه تصمیمی بگیرند؟ بنظر شما عزیزان اخر این قضیه چه میشه؟ دیه رو بیمه میده؟ راننده هم 6ماه حکم زندانی اومد براش... ایا بیمه اگر دیه رو داد راننده باید همه ان را قسطی بده؟ ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

یک وکیل

راننده مقصر درصورت محکومیت قطعی باید کل دیه را به بیمه بپردازد