مشاوره حقوقی رایگان - پخش عكس هاى خصوصى

من با خانمى كار ميكردم كه براى انجام كارى لپ تاپ خصوصى خودمو در اختيار ايشون گذاشتم و ايشون از لپ تاپم عكس هاى خصوصى منو دزديده و شروع به تهديد من كردن كه ابروت رو ميبرم و ادعا كردن كه به ايشان قرض دارم و اگر ندم عكسامو پخش ميكنه و تو تلگرام كلى فحش و تهديد كه اسكرين شات دارم لطفا منو راهنمايى كنيد و اينكه اين خانم و من تركيه زندگى ميكنم من ميتونم اين شكايت رو انتقال بدم اونجا؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ترکیه قوانین خودش را دارد با وکیل اهل آن کشور باید مشورت کنید