مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت افت قیمت خودرو

با سلام و وقت بخیر
بنده در روز 4 فروردین 1402 با یک دستگاه خودروی جک اس 3 تصادف کرده و مقصر شناخته شدم بیمه برای خسارت شش میلیون تومان اعلام خسارت کرده ولی مالک خودرو درخواست افت قیمت خودرو را کرده است در ضمن سند خودرو به نام وی نبوده و بصورت وکالتی به نام برادر ایشان است
سوال بنده این است که ایشان می‌توانند با وجود وکالتی افت قیمت را مطالبه کند؟
یک مورد دیگر اینکه بیمه اعلام کرده که خودرو که گلگیر سمت راننده آن آسیب دیده نباید تعویض شود و باید صافکاری شود آیا ایشان میتواند خسارت تعویض قطعه را بعنوان افت قیمت دریافت کند؟

کارشناس خودرو اعلام کرد که افت قیمت خودرو در صورت تعمیر قطعه دو درصد بوده و در صورت تعویض قطعه 6 درصد

پاسخ ها :

پرداخت افت قیمت خودرو افت قیمت خودرو تصادف