مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پیامکی

سلام،وقتتون بخیر.من تقریبا 3 ماه پیش به شماره آقایی که حدود 8،9 سال پیش دوست بودیم پیام دادم،ینی بعد از 8 سال ب ایشون پیام دادم،در حد سلام و علیک وحلالیت گرفتن از اون آقا،یعنی در حد 3تا4 پیام کاملا معمولی حتی خودمم معرفی نکردم.بعد از چند روز اون آقا با یه شماره دیگه با من تماس گرفتن و بعد از این که منو شناختن گفتن که گوشی دست همسرشون بوده و این پیام هارو دیده و خیلی عصبی و بهم ریختس،من حتی نمیدونستم این آقا ازدواج کردن،ایشون گفتن که همسرشون میخان شکایت کنن.
متاسفانه خط من به اسم همسرمه و من موضوع و با ایشون در میون گذاشتم و همسرم از ماجرا کاملا اطلاع دارن.حالا سوال من اینه که این خانوم میتونن از من شکایت کنن؟یا اینکه اون چنتا پیام من که کاملا لفظ محترمانه داشت مزاحمت پیامکی شناخته میشه؟و اگر ایشون شکایت کنن چون خط به اسم همسرم هست چه اتفاقی میوفته و حکمش چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص مزاحمت با قاضی رسیدگی کننده می باشد . جوابگوی مزاحمت صاحب خط می باشد مگر این مزاحم اصلی اقرار نماید .