مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشتی سند

یکی از اقوام بنده ملک شخصی خودش رو که واقع در استان لرستان است برای متمهی که رفته گناوه و 15 فقره مشارکت در سرقت داشته وثیقه گذاشته سال بعد یعنی 98 بنده این ملک را بر حسب اعتماد از این شخص خریداری و قولنامه و وکالت گرفتم و قرار بود نهایتا تا یک سال بعد سند ازاد بشه اما متاسفانه امروز فردا زمان خرید و این کار را نکرد الان هم مدتیه نه فروشنده و نه متهم جواب نمیدن و مجهول المکان هستن . وثیقه توسط دادسرا دریافت شده
ایا ملک بنده مصادره شده ؟ چطور میتونم حکم نیابت سیار بگیرم برای متهم ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. معامله ملک توقیفی و بازداشتی باطل می باشد .