مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

با عرض سلام و تبریک سال جدید
دوماه پیش به پرداخت مهریه محکوم شدم
اعسار نزدم
وکیل همسرم امروز بعد از دوماه مهریه رو بردن اجرای احکام و وقت نظارت برای برج 6 تعیین شده.
سوال اولم اینه اعسار در هر زمان میشه زد.
سوال دومم اگه اعسار نزنم حکم جلب و زندان داره؟؟؟ و اگه داره تا برج 6 که وقت نظارته آیا وقت دارم اعسار بزنم؟؟؟
یا زودتر میتونن جلبم کنن؟؟؟
ممنون از توضیحاتی که بذل و عنایت می کنین.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.1- بله 2- بله 3- هر زمان می توانید دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نمایید.4- با توجه به این که خارج از مهلت مقرر اعسار داده اید با نظر قاضی اجرای احکام صدور حکم جلب منتفی نیست