مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده ابلاغیه بدون دسترسی به سامانه ثنا

با سلام، بنده کل مدارک شناسایی عکس دارم گم شده و درخواست المثنی زمان بر هست، و دسترسی به سامانه ثنا ندارم (قبلا ثبت نام کردم ولی سیم کارتم که ثنا داشت رو سوزوندم، الان برای گرفتن مجدد سیم کارت مدارک نیاز دارم) و به تازگی متوجه شدم از چند ماه پیش 7 ابلاغیه اومده برام که نمیدونم چیه و به کی مربوطه، با توجه به اینکه توجه نکردن به ابلاغیه پیگرد قانونی داره ممنون میشم راه جایگزین مشاهده ابلاغیه بهم معرفی کنید, من فقط کپی و اسکن رنگی مدارکم رو دارم

پاسخ ها :

مشاهده ابلاغیه سامانه ثنا ابلاغیه