مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ای

با سلام واحترام
از آنجا که برای فروش ملک ورثه ای توافقی میان وراث که 8نفر هستند وجودنداشت،یکی از وراث با تنظیم دادخواست به دادگاه تقاضای فروش ملک رانمود.دادگاه حکم به فروش داد.دراجرای احکام، کار کارشناسی وقیمت گذاری وانجام مزایده صورت گرفت.اما از آنجا که 2 دونگ ملک نامبرده به نام یکی از وراث میباشدکسی حاضر به خرید 4 دونگ ورثه ای نشد.دراجرای احکام گفته اند اگر باردوم هم فروش نرود باید مجدداکارشناسی شود.حال سئوال اینست که اگر همینطور ادامه پیدا کند وملک فروش نرود راه قانونی چیست؟آیا راهی وجوددارد که دادگاه مالک دو دونگ را مجبور به فروش نماید؟چون این شخص به هیچ وجه حاضر به فروش نیست.لطفا راهنمایی بفرمایید.باتشکر

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

ابتدا گواهی عدم افراز از اداره ثبت گرفته شود سپس دادخواست تقسیم از طریق فروش داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است