مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

با سلام و عرض ادب خدمت شما.
بنده حدود 2 و سال و نیم قبل عقد کردم و یک بچه 1 ساله دارم. قبل از عقد، خانم بنده اظهار کردند که قبلا نامزدی با پسرخاله خودشون داشتند که قبل از عقد تصادف کردند و فوت شدند و شناسنامه ایشان المثنی بود و سفید. (ضمن اینکه ایشان باکره هم نبودند.)
تا این که به مشکل خوردیم و پیگیر طلاق شدم تازه فهمیدم که ایشان عقد رسمی داشتند و غیر قانونی اسم شوهر قبلی رو حذف کردند.
سوال من از شما بزرگواران این هست... آیا با وجود گذشت 2.5 سال از این ماجرا از بابت پنهان‌کاری عقد اول و اینکه غیر قانونی نام همسر قبلی در شناسنامه نبوده دادخواست تدلیس در ازدواج رو بدم؟؟ لازم به ذکر هست که من مهریه ایشان را پرداخت کردم و نمیخوام پس بگیرم فقط میخوام که زودتر جدا بشیم و دلیلش هم همین پنهان‌کاری باشه و اینکه بتونم حضانت‌ بچه ام رو از ایشون بگیرم.

سپاسگزارم از وقتی که جهت پاسخگویی میزارید.
خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مشکل مهریه وجود ندارد دادخواست طلاق بدهید که مطمئن تر به نتيجه میرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تدلیس در نکاح شکایت کیفری مطرح کنید.
و از طرفی می توانید در دادگاه خانواده دادخواست فسخ نکاح بدهید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید درخواست تدلیس در ازدواج و فسخ نکاح بدهید اما خیار تدلیس فوری است اگرهمسرشماعلم وآگاهی شماازروز اول را ثابت کنددعواردمیشود
شکایت فریب درازدواج هم میتوانید بکنید