مشاوره حقوقی رایگان - بيمه بيكاری

من مدت 2 ماه است كه بيمه بيكاری می گيرم. الان قصد سفر طولانی به خارج از كشور دارم. برای اينكه بيمه بيكاری ام قطع نشود چه كار بايد بكنم؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

طبق تبصره 2 ماده 7 آین
نامه بیمه بیکاری بیمه شده بیکار از تاریخ ارائه تقاضای استفاده از مقرری بیمه
بیکاری می بایست آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی یا مشابه آن اعلام نماید و
موظف است در فاصله زمان های معینی که توسط واحد کار و امور اجتماعی تعیین می گردد درمحل
اداره کار و امور اجتماعی حضور یافته و دفاتر مربوطه را امضاء نماید و دفعات حضور
و غیاب به تشخیص اداره کار خواهد بود.