مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

سلام وقت بخیر من یک خانم متاهلم 3سال ازدواج کردم تو این مدت با یک خانواده که دوست شوهرم بود رفتو امد داشتیم این خانومو اقا هربار سیمکارت هاشونو عوض میکردن (به دلیل اعتماد داشتن بهم) و به این دلیل من شماره خانوم اقارو داشتم ولی یک ماه پیش اقا زنگ زدن اول فک کردم دست خانومشه ولی اقا بود گفت یه حرفای مهمی داره باید بگه منم چون دوست شوهرم بود به شوهرم اول شک کردم گفتم خیانتی اشتباهی کردمه اول گفتم مگه نمایین خونمون نمیشه اونجا گفت حضوری منم فرداش کار داشتم بیرون بودم زنگ زد گفتم عجله دارم مهم بیاید گفت وقتتو نمیگیرم امد منم عقب ماشین نشستم بحثو پیچوند هرچی گفتم بگین گفت نمیتونم سخته اس میدم و بعد شبش اس دادن گفت که ازت خوشم امده دستم خودم نیستو این حرفا منم شوکه شدم گفتم اصلا انتظار نداشتم من نشنیده میگیرم مو یه چنتا اس داد که چیکار کنمو خب مشکل از دلمو این حرفا گفتم شما مثل داداشم بودین اصلا انگار نشنیدمو خدافظی کردم اس هارم از ترس شوهرم پاک کردم تا این هفته که خانومش فهمیدو دعوا راه انداختو همسرمم فهمیدو الان من شکایت کردم خانومش خیلی فحاشی کرد من درخواست مکالمات تلفنی پیامکی دادم اون اقا جلو همه اسو تماس هاشو انکار کرده الان قاضی فقط مونده دستور بده امروز تعیین شعبه شده ولی من میترسم اون پیامکو تماس هارو اون اقا کاری کرده باشه برنگرده من پای ابروم وسط تنها مدرک منه چون خانومش امروز از باجه ریز مکالمات این دوهفتشو اورده فقط تماس هایی که اقا گرفتن که با من تماسی نداشته اما میگه شاید تو تماس گرفتیو میخوان همچیو گردن من بندازن حتی این دوشب زنگ میزنن شوهرمو تهدید به مرگ میکنن سعی دارن از خونه بکشنش بیرون چون شوهرم بعد این بحث یواشکی اون پسرو کشوند بیرون کتکش زد اونا هیچ مدرکی ندارن اما خانومش منو تهدید میکنه ادعا میکنه مدرک داره من تماس گرفتمو این حرفا الان توی شکایت من شماره خودم و دو شماره اون اقا رو دادم ایا پرینت فقط مکالمات پیامکی اون دوشماره رو فقط میدن و چقد طول میکشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جای نگرانی ندارد در صورت گرفتن پرینت تماس ها و پیامک ها توسط دادسرا کاملا مشخص میشود