مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام من از شوهرم مطالبه ی نفقه ی حقوقی کردم از تاریخ 1397/11/26 تا تاریخ 1398/5/26 که این مطالبه ی نفقه ی گذشته ی منه. و ازش شکایت ترک انفاق کیفری هم کردم میخواستم بدونم اگه نفقه ی گذشته ی منو پرداخت کنه ترک انفاق کیفری منتفی میشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نفقه نسبت به گذشته و اینده حقوقی است و صرفا نسبت به نفقه روز همسر کیفری است

یک وکیل

شکایت کیفری منتفی نمیشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نه بزرگوار
ترک انفاق کیفری فقط درخصوص نفقه حال وجاریه است و شوهر هیچگاه بخاطر نفقه معوقه موردتعقیب کیفری قرارنمیگیرد بنابراین باپرداخت نفقه معوقه مانعی برای رسیدگی به ترک انفاق کیفری بلحاظ عدم پرداخت نفقه جاریه وحال وجودندارد وباید بااجتماع سایرشرایط ترک انفاق کیفری موردتعقیب ورسیدگی قرارگیرد