مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند رسمی مالکیت بلحاظ تصرف ملک مجاور تجاوز به تحدید حدود

با سلام یک قطعه زمین دارای سند مالکیت رسمی بمساحت 4093 متر بنام امین سابقه ثبت دارد. اما به حدود 465 متر از ملک مجاور بنام علی اکبر تجاوز شده است دلیل مالکیت علی اکبر شهادت شهود و الباقی ملک مورد اختلاف است که در تصرف و ید علی اکبر قرار دارد. اما تصرف نسبت به 465متر در اختیار و ید امین است. که نسبت به 465 متر سند رسمی مالکیت بنام امین و علی اکبر سابقه ثبتی وجود ندارد! پرسش علی اکبر آیا دعوای خلع ید بطرفیت امین مطرح کند؟ آیا اصلاح سند رسمی مالکیت امین را مطرح کند؟ آیا تصرف عدوانی بطرفیت امین اقامه کند؟ آیا اصلاح سند رسمی بصورت دادخواست است یا درخواست؟ آیا ابتدا علی اکبر احراز اثبات مالکیت را باید مطرح کند یا خیر؟ مستقیما درخواست اصلاح سند رسمی را مطرح کند؟جهت شفاف تر شدن مسئله بعرض میرسانم امین با احتساب 465متر بعلاوه 4093متر 4558متر زمین در تصرف دارد. ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

در هر حال شما ابتدا باید مالکیتتان احراز شود.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود