مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام من یک سوال داشتم راجع به اینکه ما چند وقت پیش پدرم را از دست دادیم و برای سهولت انجام کارهای انحصار وراثت قرار شد یک وکالت کاری به مادرمان بدهیم اما بعد از انجام امور وکالت متوجه شدیم که یک وکالت تام الاختیار بلاعزل را امضا کردیم و اکنون برای گرفتن سهم الارث مان با مادرمان به مشکل خورده ایم و در نظر دارد که تمام اموال را بفروشد و یک خانه بزرگتر بخرد و همه را به نام خود سند بزند اکنون باید چه بکنیم آیا باید از مادرمان شکایت بکنیم و اگر باید شکایت بکنیم چه شکایتی باید انجام بدهیم در ضمن خود محضردار این وکالتنامه رو برای ورثه نخواندند و فقط وکالت نامه را تسلیم ورثه کردند و گفتند خودتان بخوانید و امضا کنید و همچنین متوجه شدیم که این وکالتنامه مطلع ای به نام وکالت نامه بلاعزل ندارد و در مطلع آن نوشته شده است وکالت نامه آیا این وکالت نامه صحیح است و هیچ مشکلی ندارد لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتان تخصصی است . یک راه انجام مورد وکالت توسط خودتان هست و ارسال اظهارنامه به مادرتان. و راههای دیگری هم وجود دارد که احقاق حق کنید ولی زمان را نباید از دست دهید . با وکیل مجرب مشورت کنید