مشاوره حقوقی رایگان - دیه، غرامت سرباز وظیفه حین خدمت

سلام وقت بخیر،بنده سال79،80درپادگان حین خدمت دچارشکستگی مچ پای راست شدم وچون سپاه تهران خدمت می کردم به بیمارستان بقیه الله اعزام شدم پلاتین گذاشتن وبه صلاح دیددکترهای کمیسیون پزشکی معاف ازرزم وکارت معاف ازخدمت شدم وکارت قرمزدادن وتاالان پلاتین درپام هست به علت نداشتن آگاهی ازحق وحقوقم آیامی توانم درخواست دیه یاغرامت کنم،وبایدکجابرم ممنون میشم راهنمایم کنیدباتشکر،ارادتمندشما

پاسخ ها :

غرامت آسیب دیدگی حین خدمت سربازی غرامت سربازی دیه آسیب سربازی آسیب دیدگی حین خدمت سربازی غرامت دیه