مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام واحترام
احتراما بنده با خانمم اختلاف دارم ولی طلاقش ندادم یک دختر 4 ساله دارم طبق حکم دادگاه حضانتش بر عهده مادرش هست
اجازه تحصیل. خروج از کشور. و... بر عهده بنده میباشد یا خانمم چون حضانت داره باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خروج از کشور اجازه پدر لازم است و اگر پاسپورت نداشته باشد نمی تواند از کشور خارج شود و اگر قبلاً پاسپورت اخذ شده می توانید از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.