مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضا قرارداد

سلام
بنده یکسالی است که به دنبال جذب به عنوان نیروی شرکتی در یکی از ارگان های دولتی هستم و در حال حاضر در مرحله گزینش می باشم.
با توجه به امکان تصویب طرح ساماندهی کارکنان دولت که در متن آن امده «پس از لازم الاجرا شدن قانون، جذب هرگونه نیروی انسانی بدون ازمون ممنوع است»
اگر این قانون لازم الاجرا شود و مراحل گزینش بنده به پایان نرسیده باشد ارگان اجازه بستن قرارداد با بنده را دارد یا خیر؟

و سوال دیگر هم اینکه بنده بدون رای گزینش امکان بستن قرارداد دارم یا خیر؟

پاسخ ها :

عدم امضا قرارداد طرح ساماندهی کارکنان دولت نیروی شرکتی