مشاوره حقوقی رایگان - ندادن ماشین توسط صافکار و نگه داشتن ماشین در پارکینگ

از برج 2 پارسال تا حالا صافکار ماشینمو نداده وداخل پارکینگ گذاشته ونسبت به قراری که گذاشته بودیم انجام ندادن وماشینو درست نکردن واونی هم که انجام دادن خراب انجام دادن وناقص انجام دادن و تو این مدت قیمت رو بالا وبالاتر بردن ولوازمی که استفاده کردن رو چندین برابر زدن وفاکتور هم نمیدادن تا روز دادیاری اول که مجبور شدقیمتهایی رو بده اونم به عنوان فاکتور ولی فاکتور نیست و
،شکایت کردم خیانت در امانت وقاضی دستور گرفتن از پارکینگ وندادن هزینه ی پارکینگ رو دادن الان کارشناس گرفتم وحدودا25 خسارت به جز درست کردن ماشین زدن که 19800 گردن که تو شورا گرفته بشه دادگاه نره میخواستم اجرت مثل بزنم ویکسال از کار افتادن رو ازشون بگیرم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست محکومیت به پرداخت اجرت المثل خودرو بعلت عدم تحویل به موقع وتفویت منفعت