مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم ملک مشاع

با سلام
زمینی به مساحت 6600 متر از پدرم به من و دو برادرم به ارث رسیده است که پس از طی مراحل اداری هرکدام سند تک برگ گرفتیم ولی در سند ما خورده نوع و میزان مالکیت: دو دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان
خواستم بپرسم اگر بخواهم سهم زمین خود را آگهی کنم و بفروشم باید اجازه دو برادر دیگر هم باشد؟معنی دو دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان چیست؟
سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید سهم خود را بفروشید یک سوم از کل زمین متعلق به شما است .