مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام
من 4 سال پیش ازدواج کردم
همسرم نیاز به اجازه پدر داشت که ادعا کرد که پدرش 10 ساله نیست و خبری ازش نیست
بعد 4 نفر شاهد آورد که اونا هم ادعا کردند که پدرش نیست و کتبا نوشتند و امضا کردند

الان متوجه شدم که پدرش هست و هیچوقت گم نشده و در حال کار کردنه و به دروغ این کار انجام شده

سوالم اینه که آیا می تونم به جرم فریب در ازدواج ازش شکایت کنم و حکم دادگاه رو باطل کنم که مشمول پرداخت مهریه و نفقه نشم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

از مهریه نمیتوانید فرارکنید موضوع نیز مشمول جرم فریب در ازدواج نیست.