مشاوره حقوقی رایگان - از کارافتادگی

باسلام من حدود12ساله بیمه کارگران ساختمانی گچکار ه‍ستم مدرک فنی حرفه ای هم گرفتم قبل از بیمه شدن تو این سالها کمر دردخیلی عذابم داد تا جایکه دیگه راهم نتونستم برم تا اینکه حاضر به عمل شدم هم تنگی کانال هم دیسک داشتم پارسال عمل کردم ولی نمیتونم دیگه گچکاری کنم 1ساعت کارمیکنم دردم شروع میشه زانودرم دارم ایامیتونم کارافتادگی بگیرم بیمه شده گچساران کهکیلویه وبویراحمرهستم ولی اصالتم اراکی هست25سال اونجا کار کردم با 3 تا بچه سخته وقتی نتونی کارکنی درامد دیگه ای هم ندارم

پاسخ ها :

درخواست از کار افتادگی به دلیل بیماری مطالبه از کار افتادگی بیمه کارگران از کار افتادگی بیمه کارگران بیمه