مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و فسخ نکاح

سلام
من و همسرم حدود 1.5ساله که عقد هستیم
من باکره م و چند سال قبل حدود چند ماه با شخصی عقد بودم که بدون نزدیکی و رابطه زناشویی و توافقی از هم جدا شدیم و بعد از اون با نامه دادگاه اقدام به حذف نام همسر سابقم از شناسنامم کردم
با همسر فعلیم به دلیل اختلافاتی که داشتیم حدود 2 ماه پیش مهریمو اجرا گذاشتم و حکم بدوی محکومیت زوج به پرداخت اومد
ایشون وکیل گرفتن و اعتراض زدن به حکم پرداخت مهریه با این دلیل که زوجه ازدواج قبلیشو از من پنهان کرده بود و باید فسخ نکاح انجام شود.
چند روز پیش اس ام اسی برای من اومد که پرونده با شماره ...... و شماره بایگانی .... به شعبه شماره .... تجدیدنظر ارجاع شده
آیا زوج در دعوی فسخ نکاح پیروز می شوند؟
آیا اعتراضی که به حکم مهریه زدن به انضمام لایحه ای که وکیلشون تنظیم کردن می تونه حکم به فسخ نکاح بده یا دعوی فسخ نکاح جدا می باشد؟چون هفته دیگه جلسه رسیدگی به فسخ نکاحه
شایان ذکراست که من ازدواج قبلیمو به زوج اطلاع داده بودم و چند نفر از اعضای خانوادشون هم این موضوع رو می دونستن

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر باکره هستید محملی برای فسخ نکاح وجود ندارد با این حال باید وکیل بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه تجدیدنظر فقط نسبت به موضوعی که درمرحله بدوی رای صادرشده مجددا رسیدگی میکند وطرح موضوعات دیگر وادعای جدید دردادگاه تجدیدنظر ممنوع است
وزوج باید ابتداعا دعوای اعلام فسخ نکاح را دردادگاه بدوی مطرح کند تا رسیدگی شود لکن باتوجه به اینکه رایی که دراعلام فسخ نکاح صادرشود درماهیت رای مهریه تاثیر میگذارد دادگاه تجدیدنظر درصورت طرح دعوای اعلام فسخ نکاح واطلاع ازطرح دعوا رسیدگی به تجدیدنظر خواهی درخصوص اعتراض به رای مهریه را موقتا متوقف مینماید البته ادعای اعلام فسخ نکاح یاباید خلاف شروطی که ضمن العقد صریحا شرط شده است اثبات شود یااینکه عقدمتبانیا برشروطی واقع شده باشدواثباتش سخت است صرف ترک فعل و نگفتن ازدواج سابق باعث ایجاد خیارتخلف ازشرط صفت نمیگرد