مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت قبوض بجز شارژ

سلام
در بلوک ما طبق توافق واحدها، هزینه شارژ (نظافت-برق راهرو-تعمیرات-...) از هزینه گاز مصرفی تفکیک شده است بطوریکه هزینه شارژ جداگانه گرفته میشود و هزینه گاز مصرفی طبق فرمول توافقی تقسیم بر تعداد واحدها میشود.
الان بیش از یک سال است که واحد ما خالی از سکنه است و حتی شیرفلکه شوفاژ واحد هم بسته است. من پیشنهاد کردم که هزینه شارژ را بطور کامل پرداخت میکنم و همینطور سهم واحد خود را از مبلغ آبونمان قبض گاز پرداخت میکنم ولی مبلغ گاز مصرفی را پرداخت نمیکنم.
اولا آیا قانون در این موارد صراحتی دارد یا توافقی است؟
ثانیا آیا این مدل پیشنهادی من خلاف قانون است؟

پاسخ ها :

هزینه قبوض در ساختمان هزینه گاز در ساختمان پرداخت شارژ ساختمان ساختمان