مشاوره حقوقی رایگان - مشكل كاربری زمين و مجوز فعاليت

سلام
در روستای ما كه واقع در استان خوزستان و مجاور جاده ی ترانزيتی است پدر من يك زمين با كاربری تجاری صنعتی از حدود سی سال پيش بهمراه شريك خود داشته كه در آن كارخانه يخ سازی متناسب با نياز منطقه تأسيس كرده و در حال فعاليت بودند كه بعد ها به دلايلی تعطيل شد و زمين آن تا چندين سال با وجود ساختمان (سوله) كارخانه يخ سازی بدون استفاده ماند.
امسال من برای تأسيس مجتمع خدماتی رفاهی (بهمراه پمپ نزين) در اداره پايانه های استان تشكيل پرونده دادم كه بعد مدت طولانی (حدود يكسال) به مرحله استعلام گيری از ادارات مختلف مثل بنياد مسكن شهرستان و استان مربوطه برای صدور مجوز رسيديم كه در اين حين متوجه شديم قسمتی بزرگی از زمين ما (پشت زمين) كه از جلو با جاده ترانزيتی و از پشت بوسيله كانال آبرسانی كشاورزی محصور شده توسط طرح هادی روستا برای فضای سبز و مركز آموزشی تحقيقاتی دولتی از قطعه زمين ما جدا شده و حتی كاربری زمين هم به مسكونی تغيير كرده است و به همين خاطر بنياد مسكن در استعلام خود برای احداث مجتمع خدماتی رفاهی در آنجا مخالفت كرده با اين مضمون كه زمين كاربری مسكونی دارد.
اين در حاليست كه قبلاً آنجا كاربری تجاری داشته!
ضمناً كارشناس فنی بنياد مسكن هم به ما گفته كه زمين در حريم روستا هست و اجازه تأسيس مجتمع خدماتی رفاهی نداريد
اما زمين ما در مجاورت جاده ترانزيتی هست و اگر خطری هم باشد برای خانه های مجاور زمين ما هست كه نزديك به جاده ترانزيتی هستند و نه مجتمع خدماتی كه البته در كنار زمين ما قطعه زمين ديگری هست كه در آن كارگاه بلوك سازی داير هست
سوال اينجاست كه:
آيا ما ميتوانيم برای كار مورد نظر خود (مجتمع خدماتی رفاهی) مجوز بگيريم و چگونه؟
آن قسمتی كه در طرح هادی از زمين ما جدا شده برای مركز تحقيقاتی را ميتوان پس گرفت؟
آيا ميشود دوباره كاربری زمين را به تجاری صنعتی تغيير داد؟
ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

کار سختی در پیش دارید. بهتر است با مدارک و مستندات خود به وکیل مراجعه کنید و به صورت حضوری مشورت بگیرید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-خیر2-بلی3-بلی.یاالله

یک وکیل

سلام - نیاز به توضیحات کامل تری داشته در صورت نیاز به مشاوره می توانید با بنده تماس بگیرید