مشاوره حقوقی رایگان - راهی برای تغییر جریمه اضافه بنا که دیوان عدالت هم تایید کرده

سلام
من در شهریور سال گذشته حدود 30-40 متر بنا از طریق حیاط منزل تازه خریداری شده به طبقه اول اضافه کردم. همزمان ماموران شهرداری آمدند و مراحل ابتدا حکم تخریب و بعد تغییر به جریمه توسط کمیسیون ماده صد انجام شد. حکم 250 میلیون جریمه و 60 میلیون عوارض بود. چون قابل اعتراض نبود به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و الان دیوان عدالت اداری شکایت من را مردود دانسته است.و بیست روز مهلت دارم به حکم دیوان اعتراض بزنم. آیا واقعا احتمال اینکه تغییری در رای کمیسیون ماده صد با اعتراض زدن توسط یک وکیل آگاه به قوانین، ایجاد شود وجود دارد. اگر نه، آیا شهرداری مشکلی برای من برای پرداخت سریع جریمه ایجاد مبکند، مثل گذاشتم بلوک جلوی خانه یا حکم تخریب یا …. یا من میتوانم در زمان فروش خانه، این جریمه را پرداخت کنم. (شهر اراک). با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، نیاز به بررسی جزئیات میباشد