مشاوره حقوقی رایگان - حکم بازگشت به کار

سلام . وقتتون بخیر من 2 سوال خدمت شما بزرگواران داشتم من تهران هستم قراردادم در تاریخ 29 اسفند به اتمام رسید ولی فروردین و 3روز از اردیبهشت رو بدون قرارداد براشون کار کردم. و 3 اردیبهشت بمن گفتن اخراجی. حال برگشت به کار زدم و توسط هیئت تشخیص رد شد و رای به تسویه دادن ولی حالا اعتراض کردم و جلسه حل اختلاف هم تشکیل شده. بیمه اون یکماه و سه روز بدون قرارداد هم واریز شده توسط شرکت. بنظرتون چطور میتونم حقوق ایام معوقه رو دریافت کنم و حکم بازگشت به کار بگیرم ؟

پاسخ ها :

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام ؛
طبق قانون اگر فردی بیشتر از 30 روز بدون قرارداد کار کند دایمی محسوب میشود