مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

با عرض سلام
برای این مواردی که عرض میکنم چه راه کار قانونی هم در ابتدای کار که اجاره نامه نوشته میشه و هم بعد از اون وجود داره :
1. مستاجر گفته که 2 نفر است اما 5 نفر هستند
2. مستاجر به شدت معتاد است و در ساختمان و راه پله مواد مصرف می کند
3. مستاجر موقع تحویل به ملک خسارت زده و مدعی است از ابتدا این شکلی بوده ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. 1- اگر خلاف شرط عمل شود می توانید دادخواست فسخ اجاره نامه را به دادگاه تقدیم نمایید . به مفاد قرار داد می بایست رجوع نمایید .
2- اگر مزاحمت ایجاد می شود به پلیس 110 زنگ بزنید تا صورتجلسه شود . در صورت ادامه مزاحمت به دادسرای محل وقوع جرم شکایت نمایید .
3- مستاجر در زمان تخلیه می بایست عین مستاجره را به همان صورت که تحویل گرفته ، تحویل دهد .
در صورت ادعا به ورود خسارت ، از شورای حل اختلاف در خواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی جهت تعیین میزان خسارت، بنمایید .
پس از تعیین خسارت در مرجع صالح دادخواست مطالبه خسارت وارده را تقدیم نمایید .
در هرصورت تشخیص قاضی ملاک عمل است .