مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان بر افت قیمت و خسارت خودروی لوکس

سلام و خسته نباشید.

بنده آخر بهمن ماه سال 1401 با یه 207 تصادف کردم. افسر اومد و منو مقصر کرد. بعد از کش و قوس‌های مختلف و اعتراض های مجددی که زدم آخر من مقصر اعلام شدم. سقف بیمه منم 20 تومن بوده و خیلی پایینه.

حالا بحث خسارت و افت قیمت ایشون مطرحه. با توجه به اینکه سال 1401 خودروی متعارف 400 میلیون بوده و ماشین ایشون صفر بوده و 700 میلیون قیمتش.

آیا خسارت و افت قیمت بر مبنای سال 1401 و 400 میلیون بودن خودروی متعارف حساب میشه یا بر مبنای دیه سال 1402؟

اگر مقدوره ممنون میشم بند قانونیش هم معرفی کنید که در شورای حل اختلاف و دادگاه قابل استناد بشه برام.

خیلی ممنونم ازتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه جراحات بر اساس زمان پرداخت هست ولی خسارت بر اساس 1401