مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کار سرایداری در مقابل اجاره واحد

آیا اگر در مقابل اجاره واحد سرایداری به شخصی، درخواست انجام کار سرایداری شده و حتی مبلغی نیز برای هزینه های روزانه سرایدار پرداخت شده مشمول قانون کار است؟
سرایدار در ساعات روز جایی مشغول و بیمه است ولی آیا در کار دوم خود نیز میتواند درخواست بیمه و سنوات داشته باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری تابع قانون کار است