مشاوره حقوقی رایگان - خوانده در آدرس اعلامی شناخته نشده است

با سلام و درود خدمت کارشناسان محترم
بنده درخواستی مبنی بر اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند به دادگاه ارسال کردم و بعد از طی مراحل قانونی ابلاغی مبنی بر اینکه خوانده در ادرس اعلامی شناخته نشده است دریافت کردم ، برای بار دوم با حضور در محل سکونت خوانده و اطمینان از صحت ادرس مجددا ادرس و کد پستی دقیق را برای دادگاه ارسال نمودم که متاسفانه باز هم دادگاه میگوید که خوانده در ادرس اعلامی شناخته نشده.
بنده از درستی ادرس اطمینان دارم اما با توجه به عدم همکاری خوانده و خانواده ایشان نمیتوانم ادرس ایشان را به اثبات برسانم.
بفرمایید در مهلت ده روزه چکار بکنم؟؟؟